ΝΕΑ ΤΟΥ CLUB 2013 Προς τους φίλους χορηγούς
Προς τους φίλους χορηγούς

Share


Μία ακόμη ποδοσφαρική σεζόν ξεκίνησε και η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ήθελε να ευχαριστήσει από καρδιάς τους χορηγούς της, οι οποίοι τη στηρίζουν και τη βοηθούν σημαντικά όλα αυτά τα χρόνια.


altaltalt

altaltalt

altaltaltalt


Με αφορμή λοιπόν την ανανέωση της σχέσης συνεργασίας και εμπιστοσύνης με τη Λέσχη μας και για τη χρονιά 2013-2014, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις εταιρείες ιματισμού και υπόδησης United Colors of Benetton, Fila, Arena, Saucony, Sol's και Sportica, καθώς επίσης και το κατάστημα αθλητικών ειδών United Sports. Θερμές ευχαριστίες απευθύνουμε ακόμη προς την εταιρεία Mercedes-Benz Ιωαννίδης, το ταξιδιωτικό πρακτορείο Ζορπίδης και φυσικά την εταιρεία Λιθογραφική, η οποία επιμελείται μεταξύ άλλων τον σχεδιασμό και την έκδοση του ετήσιου προγράμματος αγώνων της ομάδας μας.

Υπενθυμίζουμε πως όλα τα μέλη της Λέσχης μας έχουν προνομιακή μεταχείριση και δικαιούνται έκπτωσης σε επιλεγμένα από τους χορηγούς μας προϊόντα και παρεχόμενες υπηρεσίες.

Φίλοι χορηγοί, σας καλοσωρίζουμε και πάλι στην ομάδα μας, με τις θερμότερες ευχές μας για μία ακόμη επιτυχημένη χρονιά για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!


 

 

 

 


SPONSORS