ΝΕΑ ΤΟΥ CLUB 2013 Τι ισχύει για τα εισιτήρια με Ολυμπιακό
Τι ισχύει για τα εισιτήρια με Ολυμπιακό

Share


Στο άκουσμα του ονόματος "Olympiakos FC" κατά τη χθεσινή κλήρωση της φάσης των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, πολλοί φίλοι της Λέσχης μας σκέφτηκαν ότι αυτή θα είναι η ιδανική ευκαιρία για να απολαύσουν επιτέλους τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί ελληνικού εδάφους! Σεβόμενοι την τεράστια επιθυμία των φίλων και μελών μας να παρευρεθούν στους αγώνες και προς αποφυγή παρεξηγήσεων, σας εξηγούμε αναλυτικά τι ισχύει σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων.


Σύμφωνα λοιπόν με την επίσημη πολιτική των "κόκκινων διαβόλων", οι επίσημα αναγνωρισμένοι σύλλογοι δεν δικαιούνται εισιτήρια για τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ (εντός και εκτός) από τη φάση των "16" και μέχρι τον τελικό. Αντιθέτως, τηρείται αυστηρή σειρά προτεραιότητας, στην οποία προηγούνται οι κάτοχοι καρτών διαρκείας (season ticket), καθώς και οι πιστοί οπαδοί που ακολούθησαν την ομάδα και στους τρεις εκτός έδρας αγώνες της φάσης των ομίλων. Ακολουθούν εκείνοι που έχουν ταξιδέψει στους δύο εκτός έδρας αγώνες και τέλος όσοι παρακολούθησαν τον ένα. Όπως γίνεται κατανοητό, η δυνατότητα για να παρακολουθήσει κανείς την ομάδα μαζί με τους Άγγλους οπαδούς είναι πρακτικά απειροελάχιστη. Ευκολότερο είναι να αναζητήσει κανένας εισιτήριο στις θέσεις των οπαδών του Ολυμπιακού, όταν η ομάδα του Πειραιά ανακοινώσει σχετικές λεπτομέρειες για τη διάθεσή τους στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Όσο για το επαναληπτικό παιχνίδι της 19ης Μαρτίου στο Old Trafford, θα ισχύσει η γνωστή διαδικασία της κλήρωσης (balloting), στην οποία μπορεί να λάβει μέρος ατομικά οποιοσδήποτε είναι επίσημο μέλος της ομάδας (με τον μοναδικό αριθμό member που αναγράφεται στην κάρτα του), συμπληρώνοντας την αίτηση που θα βρει στο παρακάτω link:

https://www.eticketing.co.uk/muticketsandmembership/default.aspx

Δυστυχώς, αν και το παιχνίδι θα διεξαχθεί επί ελληνικού εδάφους, και παρά τις επανειλημμένες πιέσεις μας προς την επίσημη ομάδα να αρχίσει να διαθέτει εισιτήρια στη Λέσχη μας για τα εκτός έδρας παιχνίδια και μετά τη φάση των ομίλων, κάτι τέτοιο δεν έχει καταστεί ακόμη δυνατό.

Για ο,τιδήποτε νεότερο προκύψει, θα σας κρατάμε ενήμερους μέσα από την επισημη ιστοσελίδα μας, καθώς και από το γκρουπ της Λέχης μας στο Facebook (https://www.facebook.com/hellasmu).


 

 

 

 


SPONSORS